avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua! Cum pot divorta daca Sotia nu poate fi ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua! Cum pot divorta daca Sotia nu poate fi gasita ? Unde ...

Buna ziua!
Cum pot divorta daca Sotia nu poate fi gasita ?
Unde pot depune cerere de desfacerea casatoriei .
Care ar fi calea ce-a ma potrivita,mentionez nu avem copii , suntem casatoriti din 2017 ,iar decizia de a ne separa a avut loc anul trecut .
Multumesc .
Cel mai recent răspuns: BBoris , utilizator 20:40, 21 Septembrie 2021
Exista diverse criterii de competenta in functie de ultimul domiciliul comun al sotilor, de locuinta actuala a sotiei daca locuieste in tara sau in strainatate, inclusiv si in functie de locuinta dvs.
Ar fi indicat sa contactati un avocat sa stabiliti strategia procesuluipentru ca in astfel de situatii riscati ca cererea sa va fie anulata, suspendata sau ca procesul sa dureze ani de zile.
unde ati locuit cu sotia ?
Cu ceva cheltuială totul se rezolva,avocatul angajat va va sfătui corespunzător pt a rezolva această situație.Probabil instanța va desemna un avocat curator care sa reprezinte interesele soției,av care va trebui platit de dv pe lângă av angajat pt a va reprezenta..Daca va imaginati ca depuneti ,,un model" de acțiune copiat de pe net nu o sa rezolvați problema este mai complexă datorita faptului ca nu cunoașteți domiciliul soției.
Ultimul domiciliu a fost in UK ,anul trecut in octombrie unde locuiam impreuna , in anul 2019 am loc in Braila 3 luni la aceasi adresa care este in CI ,dar in toti acesti ani incepand cu anul casatoriei adica 2017 mai a avut loc cel putin 10 separari in diverse loc atat in tars cat si strainatate ,Am cerut divortul si a refuzat .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort de cetatean american Pescar Pescar In Aprilie 2017, m-am casatorit in Romania cu un cetatean american, el avea domiciliul in Florida iar eu in Romania. La jumatate de an dupa casatorie, am ... (vezi toată discuția)
Divort pe cale amiabila fara partaj, copil rezultat din casatorie andreeablack666 andreeablack666 Buna ziua/seara. Sotul meu este din Braila iar eu sunt din Iasi si dorim sa divortam (este de comun acord). Ne-am casatorit in octombrie 2008, in ianuarie 2009 ... (vezi toată discuția)
Cum poate divorta mai repede actualul sot? scornelia scornelia Buna ziua.Am si eu o problema.Barbatul cu care convietuiesc nu e divortat.Are doi copiii.Sotia a plecat in urma cu aproximativ 6 ani,lasandu-l cu doi copii ... (vezi toată discuția)