avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua. Fata mea a fost legitimata de politia ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua. Fata mea a fost legitimata de politia rutiera in timp ...

Buna ziua.
Fata mea a fost legitimata de politia rutiera in timp ce masina era parcata pe.marginea drumului.
Ea era in scaunul soferului in timp.ce eu explicam cum sa regleza scaunul si olinzile corect pentru o.vizibilitate si confort bun.
Am.fost arcuzat ca fata a condus fara permis.
Am fost chemati la politie unde au scris proces verbal si neau zis ca o sa.se deschida dosar penal.
Eu sustin ca fata a condus masina,dar masina era.parcata.
Va rog sa-mi explicati ce avem.de.facut in aceasta situatie.
Cel mai recent răspuns: Lonapak , utilizator 12:34, 9 Martie 2025
Buna ziua

Sa luati legatura cu un avocat, e pacat sa se aleaga cu cazierul patat daca ce spuneti e adevarat.
N-are ce sa caute pe scaunul soferului daca nu are permis de conducere, daca vreti sa ii explicati cum se regleaza scaunul si oglinzile o faceti undeva privat, in curte/garaj daca aveti casa sau o inscrieti la scoala de soferi si ii explica acolo instructorul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere scoala de soferi ContSters308212 ContSters308212 Nu stiu daca s-au mai postat intrebarile aceastea ,da va rog sa-mi raspundeti: Care-i institutii pot reclama scoala de soferi la care m-am inscris, ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis RaduDinVaslui RaduDinVaslui Salut, sunt Radu, am 18 ani si doresc si eu ajutor intr-o problema destul de serioasa. Ieri ma duceam cu tatal meu la bunici, iar dupa ce am iesit de pe ... (vezi toată discuția)
Dacă am condus fără permis risc să fac închisoare sunt la ... Danielsu Danielsu Dacă am condus fără permis risc să fac închisoare sunt la școală de șoferi am reușit la proba teoretică (am fost prins la 1 km distanță de casă nu ... (vezi toată discuția)