avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua. Am accidentat pe trecerea de pietoni o ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua. Am accidentat pe trecerea de pietoni o persoana care ...

Bună ziua.
Am accidentat pe trecerea de pietoni o persoana care are peste 90 zile de ingrijiri medicale. Eu nu am fost sub influenta alcoolului sau a altor substanțe. O să ajung la proces cu ea. Ce consecințe pot să am? Ce pot să pățesc? Va trebui să plătesc eu ceva? O să primesc cu suspendare?
Cel mai recent răspuns: SunnyXxxX , utilizator 18:06, 9 Martie 2025
Sunteți sub incidența art 194 alin.(1) lit.b C.penal pentru vătămare corporală riscați o pedeapsă cu închisoare 2 -7 ani.
Dacă depune plângere o să aveți proces cu victima care va duce și la anularea permisului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am lovit un pieton pe trecere,anul trecucut in luna octombrie, de ... bogdandaniel87 bogdandaniel87 Am lovit un pieton pe trecere,anul trecucut in lima octombrie,de atunci circul cu dovada,pietonul a depus plangere penala impotriva mea,acesta a suferit o ... (vezi toată discuția)
Depunere plangere, cat timp are dispozitie victima unui accident alexandru_cc2 alexandru_cc2 cat timp are la dispozitie victima unui accident de circulatie pe trecerea de pietoni sa depuna plangere penala impotriva autorului? (vezi toată discuția)
Accident cu victima danyell_crystyan danyell_crystyan in 16 decembrie 2015 am acrosat cu masina un pieton care se afla pe mijlocul drumului la 10-15 metri dupa o trecere de pietoni.precizez ca eram in afara ... (vezi toată discuția)