avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dacă soțul are actul pe numele lui (terenul de la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dacă soțul are actul pe numele lui (terenul de la primărie) ...

Dacă soțul are actul pe numele lui(terenul de la primărie) din 2006,fundatia făcută în 2008,casa construita în timpul căsniciei, din 2012,el în prezent nu mai locuiește la domiciliu, nedeclarand, are dreptul sa ia în spațiu pe altcineva fără acordul meu(soția)?

Alte discuții în legătură

Buna ziua.sunt casatorita legitim de 20 ani.din prima casnicie ... primavara21 primavara21 Buna ziua.Sunt casatorita legitim de 20 ani.Din prima casnicie am un copil,iar sotul meu are doi.Locuim pe un teren proprietatea sotului,achizitionat inca din ... (vezi toată discuția)
Dreptul de propietate ioana-mdav ioana-mdav In calitate de sotie imi pot exercita un drept real sau de propietate privata asupra imobilului (casa de locuit) construita in timpul casatoriei (maiprecis in ... (vezi toată discuția)
Partaj 2 dinumarcel dinumarcel Buna ziua, Va supun discutiei urmatoarea situatie. Am divortat si sunt in faza de partaj. Pe langa bunurile comune si imobile acumulate impreuna pe timpul ... (vezi toată discuția)