avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Mă puteți ajuta cu model convocator și ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Mă puteți ajuta cu model convocator și proces verbal ...

Buna ziua,
Mă puteți ajuta cu model convocator și proces verbal de reprezentare negociere CCM?
Mulțumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:14, 10 Martie 2025
Daca lasati o adresa de email , vi le trimit eu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pv negociere ccm + alegere reprezentanti salariati Silvia Dumitru Silvia Dumitru Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu modele privind negocierea ccm.( pv alegere reprezentanti salariati, pv negociere ccm....). In cazul reprezentantilor ... (vezi toată discuția)
Procedura negociere pentru firma cu 2 salariati iuliana26 iuliana26 Buna ziua, Pentru o firma cu 2 angajati care este procedura de negociere conform OUG 72/2017? Care sunt etapele ulterioare negocierii? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Initiere negociere ccm RuxandraLarisa RuxandraLarisa Care sunt pasii care trebuie urmati atunci cand firma doreste sa initieze negocierea contractului colectiv de munca la nivel de unitate. In cazul in care nu ... (vezi toată discuția)