avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pe certificatul de moștenitor apare mama și sora ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pe certificatul de moștenitor apare mama și sora .Poate sora ...

Pe certificatul de moștenitor apare mama și sora .Poate sora săi cedeze mamei partea care îi revine ei ? Ce trebui să facă?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 08:57, 10 Martie 2025
Sa facă documentație cadastrala pentru toate bunurile, sa intabuleze certificatul de moștenitor, apoi ii poate dona cota moștenită.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Îmi poate ceda mama partea ei după succesiunea bunicii? corinalucia corinalucia În urmă taxei de succesiune după bunica mea , mama dorește să-mi cedeze ceea ce-i revine ei ,mie ( fiica ei) . Menționez ca mama mai are o sora .Va rog ... (vezi toată discuția)
Dezbatere moștenire cris2020 cris2020 Tata a decedat în mai 2018. Suntem două surori și mama e in viață. In urma decesului tatălui au rămas un apartament și o casă. Mama are o oarecare ... (vezi toată discuția)
Succesiune mariana.pirosca mariana.pirosca Buna ziua, Dupa decesul mamei am deschis un dosar de succesiune ,singurii mostenitori fiind eu si sora mea . Sora a decedat, succesiunea nefiind finalizata. ... (vezi toată discuția)