avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Fiul meu este arestat în Croația și a primit o ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Fiul meu este arestat în Croația și a primit o pedeapsa de ...

Fiul meu este arestat în Croația și a primit o pedeapsa de 1 an și 6 luni cu executare, are 6 luni executate în arest preventiv. Cât trebuie să mai stea pana când poate face cerere de eliberare condiționata. Poate cere eliberare condiționata după executarea a jumătate din pedeapsa?

Alte discuții în legătură

Reabilitarea judecatoreasca mihai1999 mihai1999 Buna-ziua, As dori sa stiu cand ma pot reabilita pentru o infractiune savarsita in anul 2002, dar ramasa definitiva in anul 2003, la care am fost condamnat ... (vezi toată discuția)
Cerere de eliberare conditionata claele claele buna seara as vrea sa stiu si eu ce conditi se poate indeplini la o cerere de eliberare conditionata, sau ce cereri se pot face, la o pedeapsa de 2 ani si care ... (vezi toată discuția)
Deducerea unei pedepse alexandra15 alexandra15 Buna seara am sa va explic mai pe larg cazul , daca puteti va rog sa imi dati un sfat Sotul meu cand era minor a primit o condamnare din care a executat o ... (vezi toată discuția)