avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, Aș dori sa aflu cine deține arhiva ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, Aș dori sa aflu cine deține arhiva Institutului ...

Buna ziua, Aș dori sa aflu cine deține arhiva Institutului Național pentru Recuperare și Educație Speciala a Persoanelor Handicapate (I.N.R.E.S.P.H.) in perioada 1992-1994. Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Aflare nume arhiva pentru un caz de patrundere prin efractie si loviri si alte violente Collins Collins Buna ziua, As dori sa aflu unde sunt arhivate dosarele politiei din anii 1990-1991 eventual si 1992, pentru un caz din acea perioada de patrundere prin ... (vezi toată discuția)
Diploma de liceu Habet Habet Buna ziua va rog frumos sa ma indrumati si pe mine de unde as putea sa imi ridic diploma de liceu avand in vedere ca studiile le am terminat in 2016 si nu mi ... (vezi toată discuția)
Prioritate la ghisee persoane cu handicap maxx_maxxx2004 maxx_maxxx2004 Buna ziua, Care este va rog paragraful de lege care reglementeaza obligatia institutiilor publice de a prelua cu prioritate, inaintea tuturor, a persoanelor ... (vezi toată discuția)