avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... buna ziua, va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

buna ziua, va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema. ...

buna ziua,
va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema.
sunt nascuta in 1963 ,am dreptul la pensie in mai 2026,am doi copii, si lucrez din 2 iul.1982.
am inteles ca pot iesi la pensie, avand reducere de 1 an,intrebarea mea este daca ma pot angaja imediat dupa ce imi vine decizia. nu stiu daca imi permite ordonanta trenulet.
multumesc!

Alte discuții în legătură

Bună ziua. aș dori să întreb, când poate să-și depună ... daleioan daleioan Bună ziua. Aș dori să întreb, când poate să-și depună dosarul de pensionare, o femeie născută în iulie 1963, care are o vechime de 33 ani și 3 luni ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala bubby bubby o persoana (femeie ) nascuta in 25.07.1963 cu vechime in munca neintrrupta din 1982 ( 31 ani ) , la ce varsta se poate pensiona anticipat Multumesc (vezi toată discuția)
Ce stagiu de cotizare trebuie , pentru femeile cu copii, ca sa ... Em77 Em77 Ce stagiu de cotizare trebuie , pentru femeile cu copii, ca sa poată ieși mai devreme la pensie? (vezi toată discuția)