avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, joi am primit o citație pe care n am putut ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, joi am primit o citație pe care n am putut s o iau ...

Buna ziua, joi am primit o citație pe care n am putut s o iau deoarece nu stau la locaatia din buletin, am fost la posta azi si mi au dat doar foaia asta cu care am fost la parchet si politistul de acolo mi a zis sa vin miercurea viitoare ca am venit prea devreme :))))) Ajutor va rog!!
INSTIINTARE
In atentia ............ cu domiciliul in .......... etc
In conformitate cu prevederile art.260 si art.261 din codul de procedura penala va instiintam ca la data de ….. ora …. am procedat la afișarea prezentei, neefind indeplinite conditiile de inmanare a comunicar, in cauza ce formeaza obiectul dosarului cu nr.............. al Parchetului de pe langa Judecatoria sector 4 Bucuresti, cu sediul in Bucuresti, Str. Lipscani, nr. 103, Sector 3.
Va comunicam ca sunteti in drepst sa va prezent dupa 12 zile de la afisarea prezentei in zilele de luni sau miercuri, in interv orar 10-12, dar nu mai mult de 10 zile de la indeplinirea teremenului de 12 zile, pentru inmanarea comunicarii la sediul Parchetului d.p langa Judecatoria sect.4 Buc.
In cazul in care, fara motive temeinice, nu va prezentați pentru comunicare in termenul de 10 zile, se va considera comunicata la implinirea acestui termen.
Ultima modificare: Luni, 10 Martie 2025
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: 6cristi7 , utilizator 17:24, 10 Martie 2025
Buna ziua, va sfatuiesc sa va prezentati in intervalul scris in citatie: Va comunicam ca sunteti in drepst sa va prezent dupa 12 zile de la afisarea prezentei in zilele de luni sau miercuri, in interv orar 10-12, dar nu mai mult de 10 zile de la indeplinirea teremenului de 12 zile, pentru inmanarea comunicarii la sediul Parchetului d.p langa Judecatoria sect.4 Buc.
Ultima modificare: Luni, 10 Martie 2025
Madalina Pascu, Avocat
Am fost azi, politistul de acolo mi a spus sa vin miercurea viit. ca e prea devreme azi.
V-a spus bine probabil, dvs calculați intervalul cf datei primirii instiintarii
nu prea inteleg intervalul acela, cate zile am la dispoziție in total sa ma prezint?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna, am primit asta astăzi pe e-mail, poate cineva să explice, ... Ponshide Ponshide Buna, Am primit asta astăzi pe e-mail, poate cineva să explice, vă rog, sunt student în România, așa că nu știu cu adevărat legile și cum ... (vezi toată discuția)
Sunt minora si imi este teama cu privire la viitorul meu! Negrau Rebecca Georgiana Negrau Rebecca Georgiana La varsta de 14 ani s-a intocmit pe numele meu,un dosar penal ce cuprinde poze,amprente etc,pentru furt. Acum am varsta de 15 ani impliniti . De curand am ... (vezi toată discuția)
Bună seara, am.un dosar penal care se judeca, am primit astăzi ... all3x@ndra all3x@ndra Bună seara, Am.un dosar penal care se judeca, am primit astăzi o înștiințare care suna cam asa : în atenția ( nume ) .In conformitate cu prevederile ... (vezi toată discuția)