Buna ziua, joi am primit o citație pe care n am putut s o iau deoarece nu stau la locaatia din buletin, am fost la posta azi si mi au dat doar foaia asta cu care am fost la parchet si politistul de acolo mi a zis sa vin miercurea viitoare ca am venit prea devreme :))))) Ajutor va rog!!
INSTIINTARE
In atentia ............ cu domiciliul in .......... etc
In conformitate cu prevederile art.260 si art.261 din codul de procedura penala va instiintam ca la data de ….. ora …. am procedat la afișarea prezentei, neefind indeplinite conditiile de inmanare a comunicar, in cauza ce formeaza obiectul dosarului cu nr.............. al Parchetului de pe langa Judecatoria sector 4 Bucuresti, cu sediul in Bucuresti, Str. Lipscani, nr. 103, Sector 3.
Va comunicam ca sunteti in drepst sa va prezent dupa 12 zile de la afisarea prezentei in zilele de luni sau miercuri, in interv orar 10-12, dar nu mai mult de 10 zile de la indeplinirea teremenului de 12 zile, pentru inmanarea comunicarii la sediul Parchetului d.p langa Judecatoria sect.4 Buc.
In cazul in care, fara motive temeinice, nu va prezentați pentru comunicare in termenul de 10 zile, se va considera comunicata la implinirea acestui termen.
Buna ziua, va sfatuiesc sa va prezentati in intervalul scris in citatie: Va comunicam ca sunteti in drepst sa va prezent dupa 12 zile de la afisarea prezentei in zilele de luni sau miercuri, in interv orar 10-12, dar nu mai mult de 10 zile de la indeplinirea teremenului de 12 zile, pentru inmanarea comunicarii la sediul Parchetului d.p langa Judecatoria sect.4 Buc.