avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună seara, Am.un dosar penal care se judeca, am ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună seara, Am.un dosar penal care se judeca, am primit astăzi ...

Bună seara,
Am.un dosar penal care se judeca, am primit astăzi o înștiințare care suna cam asa : în atenția ( nume ) .In conformitate cu prevederile art 260 și art 261 din codul de procedura penala, va instiintam ca la data de 08.10.2021 ora 9.00 am procedat la afișarea prezentei, nefiind îndeplinite condițiile de înmânare a comunicării, în cauza ce formează obiectul dosarul ..( nr.dosar) înregistrat la parchetul de lângă judecătoria x cu sediu..... va comunicam ca sunteti in drept sa va prezentați după 5 zile de la afișarea prezentei, dar nu mai mult de 10 zile, pentru înmânarea comunicării la sediul instituției parchetul de pe lângă judecătoria x. În cazul în care fără motive temeinice, nu va prezentați pentru comunicare în termen de 5 zile, se va considera comunicata la împlinirea acestui termen."
Eu astăzi am primit aceasta înștiințare, ar trebui sa merg la parchet ca să mi se comunice pedeapsa? Reclamantul a dat declarație precum ca ne am împăcat. El a primit plic precum voi primi zile în folosul comunității. După ce fac aceste zile mi se va șterge dosarul?
Mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: all3x@ndra , utilizator 12:10, 15 Octombrie 2021
~ Conținut șters la cerere ~
Am luat plicul scrie la dispun : 1 . Renunțarea la urmărirea penală
2.obliga suspecta sa presteze o munca neremunerata în folosul comunității, pe o perioada de 30 zile în termen de 2 luni de la comunicare prezentei .3. Atrage atenția suspectului ca în cazul neîndeplinirii cu rea-credință a obligației arătate mai sud se va revină ordonanță. Sarcina de a face dovada îndeplinirii obligației sau prezentarea motivelor de neîndeplinirii a acesteia revine suspectului.
4.obliga suspectul la plata cheltuielilor juridiciare avansate de stat în cuantum de 200 lei . 6. Prezenta ordonanță se comunica în copie persoanei vătămate.
Mi se da ceva de la primărie ca am prestat zilele ? Ce ar trebui sa fac în continuare? Mulțumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar pensal-violenta în familie/ pedeapsa all3x@ndra all3x@ndra Bună ziua, am un dosar penal pentru violenta în familie.Intre timp victima a dat declarație precum ne am împăcat. S-a judecat dosarul și mi-a venit ... (vezi toată discuția)
Renuntare la urmarirea penala paulalex paulalex Buna ziua! Am facut o \'boacana\' in vara lui 2017 cand am fost prins cu 2 tigari rulate ce contineau canabis. Dupa muuult timp am fost instiintat de dosarul ... (vezi toată discuția)
Comunicare la parchet Evellynne Evellynne Buna ziua ! Tatal meu a avut doua dosare penale pt vatamare corporala cu sotia,au fost si au semnat amandoi la ambele ca se impaca si sa retraga ,iar dupa o ... (vezi toată discuția)