avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua! -În 2023 am avut permisul auto suspendat ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua! -În 2023 am avut permisul auto suspendat pentru ...

Bună ziua!
-În 2023 am avut permisul auto suspendat pentru 3 luni.
-Am făcut contestație la procesul verbal,dosarul are termen luna viitoare.
-Actualmente am rezidență in Italia, am permis auto italian,am pasaport C.R.D.S.,nu mai am rezidență in România.
-Întrebarea mea este următoarea:
Pot circula în țările U.E. fără a avea probleme juridice în caz de o sentința nefavorabila?
Vă mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Permis obtinut in italia, suspendat in romania dany82 dany82 buna va rog frumos care are pentru mine un raspuns, mi sa suspendat permisul de conducere pe timp de 1 luna cu dovada de 15 zile de conducere permisul find ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie, permis suspendat definitiv gaftoncristi gaftoncristi in data de 01 01 2012 mi sa ridicat carnetul de conducere cu o alcolemie de 0,54 in aer expirat. carnetul fiind facut in italia (italian) fara sa ma opun la ... (vezi toată discuția)
Pot sa detin doua permise de conducere? Dumxx Dumxx Am făcut şcoala de şoferi de două ori, în două ţări diferite: în România in 1992 şi în Italia in 1999 era obligatoriu pentru ca permisele romanesti ... (vezi toată discuția)