in data de 01 01 2012 mi sa ridicat carnetul de conducere cu o alcolemie de 0,54 in aer expirat. carnetul fiind facut in italia (italian) fara sa ma opun la analize mi sa facut dosar direct si dus la judecatoria pascani.din care sa luat decizia sa mil suspende de tot.ce as putea sa fac?
avind un dosar penal in curs de finalizare va recomand sa angajati un avocat care sa va apere interesele. problema cu intocmirea dosarului desi nu ati refuzat recoltarea este dubioasa- ar trebui sa existe un proces verbal de constatare al refuzului, etc.
daca veti fi condamnat, sentinta se va comunica statului italian spre anularea permisului auto. pina la solutionare, puteti circula in Romania in baza unei dovezi emise de procuror, valabila 30 de zile si care se reinnoiteste la fiecare 30 zile insa ea nu este valabila in alte tari.
ai vreun temei legal sau doat iti dai cu presupusul. euniti spun cavse emite o asemenea dovada insa depinde f mult de procuror deoarece nu este obligat sa o faca. eliberarea ei ramine la latitudinea procurorului.
Retinere carnet
VVA VEC
am facut un accident usor cu un taximetrist care mi-a taiat fata . acesta si-a chemat alti colegi care m-au agresat verbal etc.la venirea echipajului eu ... (vezi toată discuția)