avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... De ce trebuie sa platesc o taxa catre upfr daca eu ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

De ce trebuie sa platesc o taxa catre upfr daca eu deja platesc ...

De ce trebuie sa platesc o taxa catre upfr daca eu deja platesc catre digi pentru TV in conditiile in care upfr este o organizatie non-profit . Si daca imi opresc doar internetul si le bag clientilor netflix si voyo mai trebuie sa platesc catre upfr ?
Ultima modificare: Luni, 10 Martie 2025
MiculComerciant, utilizator

Alte discuții în legătură

Drepturi autor la o garsonieră în regim turistic mariusgrid mariusgrid Bună ziua! Sunt o persoană fizică (nu PFA) și am o garsonieră închiriată în regim turistic. Am obținut certificatul de clasificare. Tocmai am ... (vezi toată discuția)
Abuz din partea rcs&rds? lex2013 lex2013 In anul 2004 am incheiat un abonament pe 24 luni, \"Cablelink\", cu 9 dolari pe luna. In abonament este inclus: - internet fix prin cablu - telefon fix - ... (vezi toată discuția)
Licenta uniunea producatorilor de film-pensiune Pensiunea2024 Pensiunea2024 Buna ziua, intrebarea mea este pentru domnul Horatiu Coldea care pare sa stapaneasca excelent subiectul. Avem o pensiune in cadrul careia exista un televizor ... (vezi toată discuția)