avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... S a publicat ordonanta sau hotatatea pentru ajutoarele ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

S a publicat ordonanta sau hotatatea pentru ajutoarele on/off ...

S a publicat ordonanta sau hotatatea pentru ajutoarele on/off pentru pensionarii cu venituri sub 2000 ron de câte 400 ron de Paste și 400 de Crăciun?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:43, 10 Martie 2025
Ordonanța de Urgență a fost publicată de guvern și e în dezbatere publică. Astfel, se mai pot face unele modificări.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutoare alimentare jole jole in legatura cu difuzarea ajutoarelor alimentare UE,stiu ca este un barem pentru a primi aceste ajutoare,pa langa cateva categorii de persoane care pot ... (vezi toată discuția)
Ajutor social melinaR melinaR buna seara am si eu o nelamurire privind asistenta sociala si ajutorul dat personelor fara venituri din parteaUE adica pachetele venite la primariile din ... (vezi toată discuția)
Beneficii pentru pensionari Z.A.G. Z.A.G. Buna ziua . Tatal meu are pensie pentru limita de virsta in valoare de 1400 roni iar mama a fost si este casnica si nu are nici un fel de pensie sau alte ... (vezi toată discuția)