avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am un imobil spatiu comercial, închiriat catre o ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am un imobil spatiu comercial, închiriat catre o persoana juridica

Am un imobil spatiu comercial , închiriat catre o persoana juridica , cu contract înregistrat la ANAF…… de 3 luni nu mi-a mai fost platita chiria, si ma tot amana …. Nu vreau sa îi mai dau ragaz. Ce am de facut în situația data?
Ultima modificare: Luni, 10 Martie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 17:37, 10 Martie 2025
Mergeți la executorul judecătoresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot obtine, in instanta, banii datorati de chirias? adrian_81 adrian_81 Buna ziua, am inchiriat un apartament unei persoane juridice, cu contract inregistrat la ANAF Contractul a expirat, dar cei care au inchiriat, m-ai au sa ... (vezi toată discuția)
Refuz plata chirie pe motiv de lipsa de activitate economica coldone coldone Bună ziua! Am închiriat un spațiu comercial către o persoana juridică în urma cu 7 luni. Contractul este pe perioada determinată, 14 luni, ... (vezi toată discuția)
Propietarul a inchiriat un spatiu comercial chiriasul pleaca ... dumitru stoian dumitru stoian propietarul a inchiriat un spatiu comercial chiriasul pleaca pentru ca nui merge afacerea mentionez ca nu a platit chiria o luna jumatate sustinind ca trebuie ... (vezi toată discuția)