avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am cumpărat un pământ și l-am intabulat pe mine. A ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am cumpărat un pământ și l-am intabulat pe mine. A fost în ...

Am cumpărat un pământ și l-am intabulat pe mine. A fost în 2003. Acum vreau sal vând. De la notar îmi cere chitanțele cum sa platit sulta de la cine am cumpărat pământul extravilan. Foștii proprietari au murit. Am înțeles că după 3 ani sulta se prescrie. Cei de la notar au zis că îmi trebuie chitanțele. Îl pot vinde fara chitanțe?

Alte discuții în legătură

Vanzare fara plata sulta??? lilianaG lilianaG fiti amabili cu un sfat,va rog :D bunicul meu vrea sa vanda ce a mostenit de la fratele sau (casa plus teren) acum problema ar fi ca are sulte de platit ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament cu sulta ion panaite ion panaite Buna ziua tuturor ! As dori si eu un ajutor va rog. Am divortat in anul 2000 iar divortul s-a facut in lipsa pentru ca fosta sotie a plecat pur si ... (vezi toată discuția)
Vanzare de bun imobiliar dubla miramrbl miramrbl Am cumparat in 1996 10 hectare de pamant extravilan , care a fost trecut la primarie si pe care am platit impozit . Pamantul a fost vandut acum o saptamana ... (vezi toată discuția)