avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Certificat actionar Peco Sibiu
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Certificat actionar Peco Sibiu

Buna ziua. Am un certificat de actionar de la Peco Sibiu mostenit si vreau sa stiu unde trebuie sa merg sa il transform in certificat de actionar la OMV Petrom
Ultima modificare: Luni, 10 Martie 2025
david66543, utilizator
Nu e nevoie "sa-l transformati".
Daca ati dezbatut succesiunea si apare in certificatul de mostenitor pe numele dumneavoastra, veți cauta pe net adresa de contact a Depozitarului Central din Bucuresti și veți lua legătura cu ei cum procedati. Trebuie sa transmiteți la ei copii dupa buletinul dumneavoastră și certificatul de moștenitor și în schimbul unei taxe pe care o sa va spună ei cât mai e acum, o sa facă transferul de proprietate a acelor actiuni si o sa va transmită și un extras de cont cu acțiunile astea pe numele dumneavoastră.
Trebuie sa merg pana la Bucuresti sau se poate face online?
Nu sa mergeti personal. Puteți sa transmiteți documentele cerute prin posta cu confirmare de primire. Luați legătura la telefon cu ei și va spun detaliile.
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Aprilie 2025
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de actionar al soțului meu, la peco brasov LenNic LenNic Bună ziua! Am un certificat de actionar al soțului meu, la \"Peco Brasov\". Sotul meu a decedat în urma cu câțiva ani, iar la vremea respectivă stiind ... (vezi toată discuția)
Certificat de actionar obtinut in 1996, ce pot face cu el? lumyclau lumyclau Buna ziua. As vrea sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema- Certificatul de actionar obtinut in 1996 ce se mai poate face cu el? Eu am un Certificat la ... (vezi toată discuția)
Certificat de acționar peco Ivan camelia 12 Ivan camelia 12 Bună ziua. Am un certificat de acționar Peco Timiș. Cum se poate valorifica? Sau cum se procedează firma fiind preluata de OMV Petrom? Mulțumesc! (vezi toată discuția)