avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, Avem în gradina un nuc ale cărui crengi ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, Avem în gradina un nuc ale cărui crengi vor atinge ...

Bună ziua,
Avem în gradina un nuc ale cărui crengi vor atinge în curând firele de inalta tensiune . Oare cine ne poate ajuta in această situație? Primăria sau compania distribuție electrica ?
Nu știm pe cine sa contactam în aceasta situație. Mulțumim și apreciem răspunsul dumneavoastră.
Gabriel Dascalu

Alte discuții în legătură

Cine trebuie sa taie crengile dintre firele de curent? flori54 flori54 Cine trebuie sa taie crengile dintre firele de curent? Am 2 nuci pe domeniul public care acum sunt foarte masivi și ajung printre crengile de curent ... (vezi toată discuția)
Reteaua de inalta tensiune georgerares georgerares Buna ziua, Parintii mei au aproape 80 de ani si locuiesc undeva intr-o comuna din judetul Buzau. Firele de inalta tensiune (trei cabluri intinse intre stalpi ... (vezi toată discuția)
Cine taie arborele? utilizatorx utilizatorx Buna ziua! Am o proprietate la tara, intr-o zona cam izolata, unde nu am mai fost de 1 an... Langa gard, in curtea mea este un salcam, crescut de la natura ... (vezi toată discuția)