avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! Doresc putin ajutor deoarece cred ca am ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! Doresc putin ajutor deoarece cred ca am fost supus ...

Buna ziua! Doresc putin ajutor deoarece cred ca am fost supus unui abuz.
În data de 6 martie mă pregăteam să plec cu mașina din parcare moment în care a trecut o mașină de poliție prin spatele meu ,aceasta așteptându-mă în capul strazii. Eu nu am continuat deplasarea până în capătul străzii deoarece a trebuit să mă opresc în fața blocului pentru a lua niște bagaje iar în parcarea din fața blocului polițiștii au venit la mine Eu fiind dat deja jos din mașină și m-au legitimat. Ulterior mi-au făcut test de alcool și test de droguri, am ieșit fals pozitiv la benzodiazepine. Polițiștii nu au înregistrat intervenția, În procesul verbal lipsește numărul sigiliului trusei cu care s-a recoltat proba, După mi s-a spus să mut mașina înapoi de unde am luat-o le-am adus la cunoștință polițiștilor că nu este legal să mut mașina că odată ce am ieșit pozitiv în continuare am fost somat să o mut și am mutat-o. Astazi a venit rezultatul de la sange, negativ.
Teoretic pot sa imi iau permisul inapoi fara probleme, practic acelasi politist mi-a luat in mod abuziv talonul acum 6 luni plus alte opriri abzuive.
Cred ca urmatoarele reprezinta obiecte în instanță:
-Am fost pândit de politisti, legitimat atunci cand eram oprit, dat jos din masina
-Oprirea si recoltarea probelor nu a fost înregistrată deoarece politistului nu ii functiona bodycamul
-Fals-pozitiv la testul de droguri, ulterior negativ la sange dar mi-a dat plannurile peste cap
-In procesul verbal lipseste numarul sigiliului trusei de recoltare, proba consider ca este nula.
-Am fost pus sa mut masina dupa iesirea rezultatului de pozitiv.

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am fost oprit de brigada poliției rutiere în bucurești, ... Albert.albert Albert.albert Bună ziua, am fost oprit de brigada poliției rutiere în București, domnii polițiști mi-au făcut un test antidrog, rezultatul fiind pozitiv, după am ... (vezi toată discuția)
Refuz probe biologice Bmyra Bmyra Refuz probe biologice. Am fost parcat pe timpul pandemiei, iar când m-am întors sa iau o masca din mașină agentul a venit la mine și mi-a zis sa suflu ... (vezi toată discuția)
Testare drugtest, fals pozitiv, ce se poate face? GreatC GreatC Bună ziua, Vă scriu în legătură cu o situație foarte nasoală din punctul meu de vedere, ieri 22/01/2023 am fost oprit de un echipaj de la poliția ... (vezi toată discuția)