avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Refuz probe biologice
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Refuz probe biologice

Refuz probe biologice.
Am fost parcat pe timpul pandemiei, iar când m-am întors sa iau o masca din mașină agentul a venit la mine și mi-a zis sa suflu în echilotes după ce mi-a cerut actele. A aprins și bodycamul ca proba,eu am refuzat și am fost dus la spital pt recoltare,ieșind pozitiv la testul covid, nu am mai dat nici sânge. Mi s-a întocmit dosar penal fiind în perioada de încercare cu suspendare, am cu acest acest politist niște conflicte mai vechi. Întrebarea mea este: bodycamul dacă are data din anul 1970 mai se ia în considerare ca proba sau se anulează ? Am și 2 martori pe care ia amenințat tot agentul de politie sa nu se bage sa dea declarații ca vor avea probleme. Unul din martori chiar s-a retras zicând ca nu erea cu mine și nu știe nimic.
Ultima modificare: Vineri, 19 Ianuarie 2024
Bmyra, utilizator

Alte discuții în legătură

Refuzul recoltarii probelor biologice mekles mekles am fost oprit de un echipaj de politie in care se aflau 2 agentii m-i sa solicitat oprirea masini apoi aktele.m-au pus sa suflu in alcooltest am avut o ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 1.80 la prima proba 1.95 la urmatoarea ContSters107545 ContSters107545 sambata noaptea 23.30 aprox am fost oprit de un echipaj de politie circuland pe sens opus am oprit conform semnalelor dansilor asteptand in masina ,am ... (vezi toată discuția)
Suspendarea permisului de conducere Ionut_Alexandru Ionut_Alexandru Buna ziua! In urma cu cateva luni am fost oprit de un agent de politie in timp de conduceam ,acesta oprindu-ma pentu a-mi verifica actele....avand si un ... (vezi toată discuția)