sambata noaptea 23.30 aprox am fost oprit de un echipaj de politie circuland pe sens opus am oprit conform semnalelor dansilor asteptand in masina ,am prezentat la control actele prevazute de lege apoi domnul agent mi-a spus ca am incalcat o norma rutiera. Fiind tarziu si drumul nefiind circulat si nu am pus in pericol siguranta circulatiei am cerut sa primesc un avertisment conf legii.Domnul agent a refuzat si mi-a spus sa raman langa masina sa astept pana o sa vina luandu-mi si actele . In acest timp am fost sa caut tigari si am baut si ceva vin din masina ce era dulce urmand ca masina sa ramana acolo. Dupa aprox 1h30min domnul agent a venit impreuna cu alti colegi de la rutiera si mi-au spus sa suflu in ap alcooltest. Am refuzat pe motiv ca intre timp am consumat vin din masina . Am fost condus la urgente ptr a mi se recolta probe biologice (1.80-1.95).Mentionez ca masina agentului constator nu era dotata cu ap atilotest . Dupa recoltarea probelor biologice am fost condus la sediul pol rutiere ptr declaratii dar dupa ce dansii incercau sa-mi dicteze declaratia spunand ca trebuie atinse niste puncte cerute de lege am refuzat . Iesind pe hol se auzea si tot ce dictau domnii pol '' martorului''. SURPRIZA pe fisa de recoltare a probelor biologice apare ora de const a faptei 1.45 min. Probele biologice au fost recoltate la 2.05 prima si 3.05 urmatoarea.Cum se poate ca in 20min sa fii si oprit si cercetat sa refuzi si alcooltest-ul sa se si parcurga un traseu de 5 km aprox si sa nu m-ai apara nimik despre oprirea ptr circ pe sens opus facuta la 23.30. Va rog sa ma ajutati!!!!
.
contestati procesul verbal , in termen de 15 zile. Cautati sa argumentati si sa va sustineti temeini motivele contestatiei, luand legatura si cu un avocat, altfel, la aceasta alcoolemie, riscati o pedeapsa . Parerea mea este, si sper sa nu va suparati, ca ati mai consumat niste vin ,,in plus" fata de cel consumat anterior opririi agentilor. este cunoscut acest tertip al soferilor, insa, cum vedeti, v-a iesit o alcoolemie mai mare decat cea care v-ar fi putut iesi inainte. Succes.
Sa intelegem ca dvs ati stat in strada aproximativ 2 ore? De ce nu ati plecat acasa?
Ceva nu se leaga in relatarea dvs, dar poate un martor va poate ajuta in cauza.... (destul de greu de crezut acest fapt).
Si inca ceva, cine era acel martor care dadea declaratie la politie?
Buna ziua! Revin la subiect scuze ptr ca nu am putut raspunde comentariilor dumneavoastra.Nu am plecat acasa ptr ca actele se aflau la domnul agent,iar acel martor era un taximetrist adus de domnul agent cand s-a intors cu cei de la rutiera.Eu cred ca era normal ca in momentul in care am fost oprit in trafic ca am intrat pe sens opus domnul agent daca avea dubii ca am consumat alcool si nu avea ap etilotest trebuia sa ma transporte la spital ptr recoltarea probelor biologice sau macar sa-mi aduca la cunostinta ca voi fi cercetat si ptr consum de alcool. Cum pot dovedi ca am fost oprit la aprox 23.30 si nu la 1.45 si cum pot intra in posesia unei copii a procesului verbal ?. Posed permis de conducere din 1994 si nu am primit nici o amenda sau retinerede permis.Va multumesc!!