avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna, Abonament de Telekom, inchis, ultima factura se ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna, Abonament de Telekom, inchis, ultima factura se pare ca ...

Buna,
Abonament de Telekom, inchis, ultima factura se pare ca nu a fost platita.
Titular abonament decedat - eu fiind fiul.
Dupa 1,5 ani firma de recuperare creante trimite un plic, prin care anunta datoria.
Apelez firma de recuperare telefonic nestiind despre ce e vorba (instant ma adauga in baza de date cu numarul de telefon - fara accept fara nimic). Le explic situatia - titular decedat iar ei incep ca trebuie, sunt obligat sa trimit certificat de deces - le spun ca nu trimit nimic, sa ceara de la primarie.
Ma suna in fiecare luna de cateva ori pentru 70 de lei :) deja devine enervant dar nu am nici o responsabilitate, nu am folosit serviciile lor nu am nimic de-a face cu ce au prestat ei, iar abonamentul s-a inchis inainte sa decedeze mama.
Cum pot face sa nu mai sune sau sa imi scoata numarul de telefon din baza de date de la contact?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 10:06, 11 Martie 2025
trimiteti-le o cerere de scoatere din baza de date, conform GDPR. daca nu o fac si va mai suna, sesizati ANSPDCP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am o problema cu un număr de telefon abonament. numărul ... Cosmin_999 Cosmin_999 Buna ziua, am o problema cu un număr de telefon abonament. Numărul a rămas în mai multe baze de date după ce l am preluat eu. Mă suna de la diverse firme ... (vezi toată discuția)
Orange - numãrul cu suprataxã 1280 Istvan73 Istvan73 Buna ziua! In urma cu cateva luni, fiul meu a trimis un SMS la numarul 1280 ca sa descarce un joc de pe internet, costul acestei SMS fiind de 1,5 euro. Dar ... (vezi toată discuția)
Rezilire contract telekom mihaiddx mihaiddx In luna Septembrie 2019 am primit o motificare de la telekom ca abonamentele se vor scumpi. Daca nu sunt de acord cu cresterea pretului sa fac cerere de ... (vezi toată discuția)