avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Daca inceteaza suspendarea din CIC la data ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Daca inceteaza suspendarea din CIC la data nasterii ...

Buna ziua! Daca inceteaza suspendarea din CIC la data nasterii copilului 17.03.2025, decizia de incetare a suspendarii isi produce efectele tot cu data de 17.03.2025 sau 18.03.2025
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:53, 11 Martie 2025
Cu data de 18.03.2025, revine la munca. Potrivit legii, dacă este vorba de un act ce trebuie îndeplinit într-un loc de muncă, termenul se va împlini la ora la care încetează programul normal de lucru.
si incetarea suspendarii va fi tot 18.03.2025, nu? In revisal data sfarsit suspendare e 17. 03.2025
Ultima modificare: Marți, 11 Martie 2025
DENYYY, utilizator
Incetarea va fi cu 17.03.2025.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare suspendare si inregistrare incetare contract in revisal cris2279 cris2279 O salariata revine din co crestere copil (2 ani) la data zz. La data zz-1 ea face cerere pentru reluarea activitatii incepand cu zz si in acelasi timp isi ... (vezi toată discuția)
Contracte de munca androneemil androneemil Daca am un contract pe per.determinata ex. 26.06.2017 - 15.09.2017. La trensmiterea in Revisal data sfarsit 15.09.2017 este aceeasi cu data de ... (vezi toată discuția)
Decizie de incetare cu acordul partilor marcucarolina marcucarolina Buna seara , Va rog sa-mi spuneti si mie daca am procedat corect in urmatorul caz,vine angajatul astazi si ma anunta ca incepand de maine nu doreste sa ... (vezi toată discuția)