avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua îmi cer scuze de deranj am primit de la ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua îmi cer scuze de deranj am primit de la servici o ...

Buna ziua îmi cer scuze de deranj am primit de la servici o declarație . Care conține art,4 din ordonanța de urgență a guvernului Nr 9/2025 publicată în monitorul oficial partea 1 Nr 203/ 07.03.2025 și ale deciziei Nr 91/2024 a înaltei curți de casație și justiție publicată în monitorul oficial partea 1 Nr 77/29.01.2025. In care angajatorul ne cere să o semnam. Eu sânt cu pensie de boala și invaliditate din 2020 revizuibila din 2 in 2 ani cu drept de munca 4 ore. Doresc să știu dacă am acesta pensie mai sus menționată c

Alte discuții în legătură

Ținând cont de dispozițiile art 4 din ordonanța guvernului ... Mantescu Mantescu Ținând cont de dispozițiile art 4 din ordonanța guvernului Nr 9/2025 publicată în monitorul oficial partea 1 Nr 203/07.03.2025si ale deciziei Nr 91/2024 ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie total3r total3r va rog daca cunoaste cineva in ce monitor oficial a fost publicata decizia nr5 din data de20 sep 2010 a inaltei curti de casatie si justitie care se refera ca ... (vezi toată discuția)
Este legal sa primeasca pe langa pensie si indemnizatia de consilier? yna87 yna87 Va multumesc frumos! Inca o intrebare as mai avea... Tatal meu a suferit o interventie chirurgicala-hernie de disc, in urma cu cativa ani. Acum este pensionat ... (vezi toată discuția)