avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Mă confrunt cu o problemă la care sper ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Mă confrunt cu o problemă la care sper să găsesc ...

Bună ziua! Mă confrunt cu o problemă la care sper să găsesc o rezolvare cu ajutorul dumneavoastră. Suntem trei frați, am moștenit casa părintească la decesul tatălui nostru, în 2021, am făcut succesiunea și avem fiecare o treime din proprietate. Cel mai mic dintre frați a locuit mereu cu soția și copiii în casa părintească și am căzut de acord ca deocamdată să nu vindem proprietatea, dar fratele mijlociu, care are domiciliul pe aceeași adresă, nu a plătit deloc cheltuielile cu succesiunea și acumulează diverse datorii (amenzi, credite, contracte neonorate) în urma cărora suntem amenințați cu sechestrul. Împreună cu fratele mai mic am plătit toate aceste datorii pentru a nu se ajunge la vinderea proprietății. Precizez că fratele mijlociu nu s-a interesat deloc de proprietate, nu a plătit taxe și nu e de găsit cu lunile, nu știm unde locuiește sau cu ce se ocupă. Aș dori să știu cum putem ieși din acest impas fără a vinde proprietatea sau cum îl putem exclude de la dreptul său ținând cont de situația dată.

Alte discuții în legătură

Modalitate de a intra in posesia partii din mostenire Crina70 Crina70 Sotul meu se confrunta cu urmatoarea situatie: sunt trei frati si dupa decesul ultimului parinte (mama, in 2015) s-a facut succesiunea. Mentionez ca sotul ... (vezi toată discuția)
Contract electricitate ghici_2013 ghici_2013 Buna seara! Va rog un raspuns pentru urmatoarea situatie:parinti decedati(1993 tata,2009 mama) nu s-a dezbatut succesiunea,suntem mai multi frati.Unul dintre ... (vezi toată discuția)
Succesiune marianalin marianalin Suntem patru frați o fata și trei băieți, părinții noștri decedați unul din frați dorește că partea ce-i revine să o lase celorlalți trei ... (vezi toată discuția)