avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Buna ziua. Va rog sa imi spuneti daca este legala ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Buna ziua. Va rog sa imi spuneti daca este legala situatia de ...

Buna ziua. Va rog sa imi spuneti daca este legala situatia de mai jos si ce obligatii imi revin in urma situatiei descrise:
In cadrul firmei in care lucrez nu se ofera transport de la domiciuliu la munca, (desi in CIM specifica asigurarea transportului), in schimb ni sa propus sa semnam contract de comodat pe masina personala, astfel incat sa ni se poata deconta bonul de benzina lunar.
Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 11 Martie 2025
LaviniaDRN, utilizator

Alte discuții în legătură

Contract de comodat GabrielaSyn GabrielaSyn Buna dimineata, Va rog sa ma sfatuti in urmatoarea problema: lucrez la o firma care imi deconteaza benzina necesara navetei zilnice. Mentionez ca naveta o ... (vezi toată discuția)
Decontare naveta misu1972 misu1972 Buna ziua, Revin cu acest subiect deoarece naveta mi-a fost decontata partial si dupa ce am trimis prin avocat o notificare C.A si directorului,acestia au ... (vezi toată discuția)
Rca masina pe cabinet de avocat dumitru2000 dumitru2000 cabinetul de avocat foloseste gratuit masina unei firme in baza unui ctr comodat poate cabinetul sa plateasca RCA si sa-si deduca aceasta ... (vezi toată discuția)