avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... RCA masina pe cabinet de avocat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

RCA masina pe cabinet de avocat

cabinetul de avocat foloseste gratuit masina unei firme in baza unui ctr comodat

poate cabinetul sa plateasca RCA si sa-si deduca aceasta cheltuiala
Ttebuie sa plateasca pe numele firmei sau chiar pe numele cabinetului ?
Sau da banii firmei si apoi firma face RCA pe numele ei ca proprietar si i da chitanta

Apoi benzina nu mai e deloc deduc

Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:52, 5 Octombrie 2009
2) Apoi benzina nu mai e deloc deductibila la avocati ?

Multumesc
cheltuielile cu asigurarile nu sunt deductibile
de asemenea, bonurile de benzina nu mai pot fi considerate deductibile conform OUG nr. 34/2009 . ( in perioada 1 mai -31 .12. 2010 ) . :sorry:

insa , ati putea face un contract de inchiriere in schimb, si at ati putea deconta bonurile de benzina . ;)
am fost la Asministratia financiara si au spus ca RCA ar fi totusi deductibil.

intrebarea este daca se face RCA direct pe numele cabinetului de avocat sau al proprietarului care da in comodat ,masina.
cred ca se face pe numele persoanei care este trecuta in talonul masinii.
Ultima modificare: Luni, 28 Septembrie 2009
MYRA CIMPEAN , Avocat
Asigurarea de raspundere civila auto se incheie pe numele proprietarului masinii(regasit in certificatul de inmatriculare).
Ultima modificare: Luni, 28 Septembrie 2009
ContSters76710, utilizator

Alte discuții în legătură

Contract de comodat eo eo Buna, Am si eu o intrebare...sau mai multe :) Se poate face contract de comodat intre 2 persoane juridice, pentru un autoturism proprietatea a persoanei ... (vezi toată discuția)
Decontare cheltuiala combustibil mari.a mari.a Spuneti-mi va rog sub ce forma as putea sa decontez cheltuiala cu combustibilul unui angajat care vine cu masina personala la serviciu? Precizez ca ... (vezi toată discuția)
Pfa gicapas gicapas BUNA SEARA! daca tai o factura si chitanta si clientul nu mai plateste se poate anula cele 3 exemplare ale facturii si chitantei? greselile din RJIP se pot ... (vezi toată discuția)