avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bună seara. Unde as putea sa putea sa reclam un ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bună seara. Unde as putea sa putea sa reclam un șofer care ...

Bună seara. Unde as putea sa putea sa reclam un șofer care prestează curse de bolt dar nu are vizibile ecusoanele? Va mulțumesc pentru un eventual răspuns.

Alte discuții în legătură

Sunt angajat cu contract pe 2 ore la o firma de uber/bolt. Claudiu ionel Claudiu ionel Buna seara! Va rog frumos, am o nelamurie si doresc sa stiu adevarul. Sunt angajat cu contract pe 2 ore la o firma de uber/bolt. Am facut un contract de ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit soferi uber-bolt IrinaFloyd IrinaFloyd Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu lamuriri in ceea ce priveste datoriile fiscale ale soferilor de ridesharing - Uber, Bolt. Trebuie acesti soferi sa depuna o ... (vezi toată discuția)
Cmi sofer camila2013 camila2013 Un SRL colaboreaza cu o firma de transport pentru prestari servicii transport in UE. Intrebare : Soferul SRL-lui trebuie sa aiba transmis in Revisal mentiunea ... (vezi toată discuția)