avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Functionare firma in bloc fara acord proprietar
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Functionare firma in bloc fara acord proprietar

Buna ziua , ce sanctiuni risca si catre ce institutie trebuie sa ma adresez pentru a reclama o firma care functioneaza ,desfasoara activitate cu clienti , deasupra apartamentului meu si nu are acordul meu si nu are punct de lucru declarat la Registrul Comertului ? Cum i se poate opri activitatea ? Imobilul nu are asociatie de proprietari . Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 12 Martie 2025
val2244, utilizator

Alte discuții în legătură

Sediu de firma in bloc de locuinte anamarinescu anamarinescu as dori sa stiu daca exista vreo prevedere legala privind interzicerea sau limitarea existentei sediilor de firme in blocurile de locuit si daca nu, care ar fi ... (vezi toată discuția)
Adresa radet catre asociatie florentza florentza Buna ziua, Asociatia noastra de proprietari a primit o adresa de la Radet in care i se solicita sa comunice orice modificare a destinatiei spatiilor de ... (vezi toată discuția)
Firme in bloc fara acordul asociatiei EliManole@gmail.com EliManole@gmail.com la blocul la care administrez am gasit o firma care nu are acordul de functionare al asociatiei, ba mai mult ne-a prezentat un acord cu ... (vezi toată discuția)