avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Mi-a fost anulat permisul pentru ca am condus un ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Mi-a fost anulat permisul pentru ca am condus un autoturism ...

bună, mi-a fost anulat permisul pentru ca am condus un autoturism care nu corespundea cu categoria pe care o aveam eu! după cat timp mă pot înscrie din nou la permis! dacă mi-a fost anulat? Și am primit închisoare cu suspendare și probatiune pentru o perioadă de 2 ani

Alte discuții în legătură

Salutare vin cu o întrebare și dacă cumva a pățit cineva ... BennyRobert01 BennyRobert01 Salutare vin cu o întrebare și dacă cumva a pățit cineva acest lucru dacă tatăl meu a primit 2 ani cu suspendare din cauza deranjul și liniști publice ... (vezi toată discuția)
Se anuleaza permisul in cazul acesta? AchimLorand AchimLorand Buna seara , am si eu o mica intrebare , la acre nu dau nici cum de capat , unii zic ca nu se anuleaza altii zic ca se anuleaza ma refer avocati , si nu stiu ... (vezi toată discuția)
Care este incadrarea juridica corecta? poena poena Daca o persoana a avut un permis de conducere doar pentru categoria Tr ( tractor) apoi acesta i-a fost anulat iar ulterior anularii conduce un autoturism ... (vezi toată discuția)