avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Salutare vin cu o întrebare și dacă cumva a pățit ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Salutare vin cu o întrebare și dacă cumva a pățit cineva ...

Salutare vin cu o întrebare și dacă cumva a pățit cineva acest lucru dacă tatăl meu a primit 2 ani cu suspendare din cauza deranjul și liniști publice și la un an de la sentința a fost prins conducând un autoturism fără permis itp și asigurare și are grad de handicap riscă să facă pușcărie
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 10:53, 17 Februarie 2025
Buna ziua

Lipsa RCA si ITP sunt contraventii, deci primeste amenda.

Grav e insa ca a condus fara permis, deci a comis o infractiune in perioada de probatiune.

Prin urmare risca anularea suspendarii pedepsei initiale + ce primeste pentru fapta noua.

Da, risca inchisoare. Sa ia de urgenta legatura cu un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doua dosare pentru conducere sub influenta alcoolului calinciomag calinciomag Am si eu o nelamurire.In data de 21 decembrie 2009 am fost prins conducand sub influenta alcoolului,permisul mi-a fost retinut pe o perioada nederminata si ... (vezi toată discuția)
Carnet suspendat Cosmin920 Cosmin920 Daca am un dosar cu vatamare corporala cu sentința de suspendare ma afectează la un dosar penal in care am fost prins conducand cu permisul suspendat ... (vezi toată discuția)
Conducerea cu permisul reținut anterior tot pentru alcool la volan. la ce pot să mă aștept, este posibil să fac închisoare? Madalin1988 Madalin1988 Buna ziua am fost prins în ianuarie băut la volan.si mi sa reținut permisul .am deja un dosar iar acum mă prins din nou băut și fără permis.pot sa stiu ... (vezi toată discuția)