avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Carnet suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Carnet suspendat

Daca am un dosar cu vatamare corporala cu sentința de suspendare ma afectează la un dosar penal in care am fost prins conducand cu permisul suspendat menționez ca mi am recunoscut vina , pot intra la pușcărie?
Ultima modificare: Joi, 25 Aprilie 2019
Cosmin920, utilizator
Ati savarsit a doua infractiune in termenul de supraveghere?
Pe mine m au prins conducand cu permisul suspendat inainte sa mi vina sentinta de amânare a aplicarii pedepsei ( pedeapsa a fost pentru 4 luni de inchisoare pentru săvârșirea infracțiunii de lovire si alte violențe) debia zilele astea mi a venit amanarea si supravegherea pentru 2 ani.
Incercati sa descrieti exact situatia de fapt, nu pot eu sa ghicesc ce solutie ati avut si daca este sau nu definitiva.
Ultima modificare: Joi, 25 Aprilie 2019
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Pe foaia Comunicare Minuta Penala mi a venit așa "amana aplicarea pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani de la data ramanerii definitive a prezentei hotarari"
De la Botoșani mi a spus ca nu este o hotarare definitivă.

Alte discuții în legătură

Doua dosare penale diferite stefistefan13 stefistefan13 buna ziua asi avea si ieu o intrebare despre doua dosare penale diferine ,unul ieste pentru o fapta din anul 2014 care nu sa judecat nici pana in prezent find ... (vezi toată discuția)
Doua dosare penale stanciud89 stanciud89 am si eu o intrebare referitoare la cele doua dosare penale pe care le am,pe data de 3martie 2012 am condus un autoturism neinmatriculat si cu numere false,am ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan... ContSters440914 ContSters440914 Buna ! Mi-a fost retinut permisul de conducere pentru alcool (0,93 in aer... si da stiu in sange iese dublu) = dosar penal cu 8luni-1an cu suspenare . Dupa o ... (vezi toată discuția)