avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua, Locuiesc în Germania și m-ar interesa la ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua, Locuiesc în Germania și m-ar interesa la ce varsta ...

Bună ziua, Locuiesc în Germania și m-ar interesa la ce varsta pot pleca cu copilul in concediu având în vedere ca el acum are 6 ani și relația dintre mamă și tată nu mai este tocmai bună ei locuind separat , iar copilul locuind cu mama( în locuinta în care s a și născut și a locuit și alături de tatăl lui).vă mulțumesc pentru răspuns

As vrea sa mă informez deoarece mama copilului mi a spus ca trebuie aștept sa facă varsta de 10 ani ca să pot pleca doar eu cu el deoarece ar fi prea mic acum la 6 ani.

Alte discuții în legătură

Am drept de succesiune? danacucamelii danacucamelii Buna ziua, vreau sa ma ajutati in urmatoarea problema:suntem 4 frati rezultati din casatoria parintilor care au divortat in 1990; tata a plecat in 1985 in ... (vezi toată discuția)
Poate sa imi ia copilul? IoanaTeo IoanaTeo Buna ziua! Am o fetita de aproape 3 ani , locuiesc in alta tara cu tatal ei care este de alta nationalitate si nu suntem casatoriti. Fetita are cetatenie ... (vezi toată discuția)
Incredintarea minorului KAROLSTIFLER KAROLSTIFLER DITR-O RELATIE DE CONCUBINAJ,A REZULTAT UN COPIL CARE PANA LA VARSTA DE 10 ANI.INPLINITI(ACUMA 2 LUNI),A LOCUIT LA MINE(TATAL COPILULUI).MAMA LUI PLECAND AN ... (vezi toată discuția)