avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna ziua acum 2 saptamani am fost implicata intr-un ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna ziua acum 2 saptamani am fost implicata intr-un accident ...

Buna ziua acum 2 saptamani am fost implicata intr-un accident rutier cu o masina din Moldova eu fiind cu masina inmatriculata in Italia,dosarul fiind deschis de societatea AVUS ,mi-au facut conststarea dumnealor ,am prezentat devizul service,mi-au trimis declaratia de despagubire in regie proprie pe care am seminato cu suma aferenta daunelor,mi-au trimis ca plata se face in 10 zile conform legi,dupa care primesc un mail precum ca adiguratorul din Moldova a primit declaratia clientului lor si ca dumnealui se considera ne vinovat,cum trebuie sa procedez in astfel de caz?multumesc!

Alte discuții în legătură

Cum se cer daunele morale in caz de accident rutier? almaxwell almaxwell Am fost implicat intr-un accident pe autostrada M5, langa Budapesta, fiind lovit din spate de un autoturism care a lovit si alte masini. Ma aflam pe prima ... (vezi toată discuția)
Accident cu tir bulgar nico_ar nico_ar Buna ziua ,in data de 2 august anul curent am fost acrosat de un tir inmatriculat in Bu lgaria am chemat politia care a facut proces verbal .Politia a ... (vezi toată discuția)
Firma din bulgaria nu-si da acceptul pt. plata daunelor PREDUS ADRIAN PREDUS ADRIAN Am si eu o problema: pe 27.05.2009 am fost lovit din spate de un cetatean bulgar. La fata locului a venit un echipaj de la politie care a facut constatarea. ... (vezi toată discuția)