avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Un vecin m a jugnuit la o ședință de bloc. Martori ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Un vecin m a jugnuit la o ședință de bloc. Martori sunt ceilalți ...

Un vecin m a jignit la o ședință de bloc. Martori sunt ceilalți participant care de frica nu au intervenit. E mai a greșit și romanii sunt lași. Am făcut plângere la politie, însă vreau să l dau in judecata. Ce pași trebuie sa urmez? Cf art 205 din codul penal îl pot da în judecata însă nu știu exact pașii. Mulțumesc
Ultima modificare: Miercuri, 12 Martie 2025
laura76c, utilizator

Alte discuții în legătură

Calomnie mamiha mamiha astazi,din pacate am trecut printr-o situatie tare neplacuta. Mergand pe strada cu nepotica mea un \"domn\" a inceput sa ma faca in toate felurile pentru ... (vezi toată discuția)
Unde si cum se pedepseste jignirea Costica33 Costica33 Traim vremuri grele, la suprafata iese lipsa de educatie si mirlania, tupeul e moneda de schimb valoroasa. Ieri un vecin m-a jignit facindu-ma nesimtit si ... (vezi toată discuția)
Tâlhărie, furt sau deranjarea ordinii publice?! cine știe? Cretu Jan Marian Cretu Jan Marian Tâlhărie, furt sau deranjarea ordinii publice?! Acum două zile un vecin mi-a luat sacoșa (cu caise), cu forța din mână și ma amenințat, apoi a ... (vezi toată discuția)