avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 221 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Bilet la ordin in concordat preventiv
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Bilet la ordin in concordat preventiv

Bilet la ordin in concordat preventiv

O societate catre care livrez marfa mi-a garantat plata cu bilet la ordin, dar pana la data lui scadenta, a depus cerere de concordat preventiv.
Am vorbit cu un executor si mi-a spus ca pe perioada concordatului, executarea silita este suspendata.
Nu este cumva inselaciune din partea lor? eu ce mai pot face acum?

Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 12 Martie 2025
Florescu Madalina, utilizator

Alte discuții în legătură

Bilet refuzat gabitzaalex gabitzaalex buna ziua, lucrez la o societate comerciala care a primit un bilet la ordin, cu titlu de garantie in baza unui contract pentru livrare de marfa. acest bilet a ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin emis inainte de livrarea marfii vrica vrica Am emis la presiunea furnizorului un BO pentru o factura dar marfa nelivrata si ulterior stornata factura inscrisa pe BO La momentul stornarii furnizorul a ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin depus "gresit" marian230 marian230 Buna O intrebare..de procedura Am garantat cu BO o achizitie de marfa in valoare x. scadenta la o anumita data Intelegerea, din pacate doar verbala, a fost ... (vezi toată discuția)