avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Bună ziua.As avea o antrebare la dumneavoastră.la ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Bună ziua.As avea o antrebare la dumneavoastră.la cineva la ...

Bună ziua.As avea o antrebare la dumneavoastră.la cineva la ori cine,cine știe cumva dacă domnul respectiv Ganea Vladimir este sau nu un broker legitim.domnul respectiv se poate găsi pe telegram cu numele de vladimir ganea ca și broker legitim cu certificat
Ultima modificare: Miercuri, 12 Martie 2025
Mario_mario!, utilizator

Alte discuții în legătură

Vreau sa cumpar un apartament pe numele baiatului in varsta de 4 ani si 1luna elaela elaela buna ziua.as avea o intrebare:sunt casatorita legitim si vreau sa cumpar un apartament pe numele baiatului in varsta de 4 ani si o luna.se poate?sau cum ma ... (vezi toată discuția)
Salut, sotia a plecat cu tot cu copii, ce solutii am? Gheorghe Costache Gheorghe Costache an ultimul timp au aparut certuri dese cu sotia,eram la serviciu si ia a plecat fara acordul meu cu 2 copii minori an varsta de 3-4 ani, pana sa plece fara ... (vezi toată discuția)
Buna Rakel Rakel Buna ziua as avea si eu o antrebare. Am un copil care an certificat nu este trecut tatal Cum as putea sa trec copilul pe numele tatalui. (vezi toată discuția)