avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... salut, sotia a plecat cu tot cu copii, ce solutii am?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

salut, sotia a plecat cu tot cu copii, ce solutii am?

an ultimul timp au aparut certuri dese cu sotia,eram la serviciu si ia a plecat fara acordul meu cu 2 copii minori an varsta de 3-4 ani, pana sa plece fara stirea mea a anuntat politia de unde locuiesc ca pleaca cu copiii,asa sa si antamplat,deci a plecat .antrebarea mea catre dvs este daca ma duc sa iau copii fara stirea ei ?ce mi se poate antampla din punct de vedere legal, noi suntem casatoriti legitim si nu am ajuns la tribunal,
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:14, 29 August 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua,
La acest moment, nu vi se poate intampla nimic din punct de vedere legal.

Dar, moral, ar fi bine sa discutati cu sotia si sa incercati sa nu implicati copii in aceasta neintelegere dintre dvs. si ea. ... sau macar gradul lor de implicare sa fie cat mai redus.

Procedand asa cum doriti, copii vor avea de suferit, se vor simti ca niste jucarii stricate care sunt aruncate de la un adult la altul!!!!

Cel mai bine ar fi, ca impreuna cu sotia, sa ajungeti la o intelegere privind domiciliul copiilor si legaturile personale cu acestia.
Cum sa luați minorii fără voia ei?
nu se pot lua cu forța.

Trebuie deschis proces dar probabil îl veți pierde.

Încercați sa obțineți program de vizita.
Ultima modificare: Miercuri, 17 August 2016
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
certurile noastre dese an ultimul timp erau ca ea se purta fff urat cu copii, adica.a-i batea ai blestema ai dracuia etc.eu nu puteam si nu pot sa accept asa ceva.nu vrea sa comunice, nu vrea sa anteleagaetc.cand eram la serviciu a plecat cu ambi copii, nu a0mi da voie sama duc s-ai vad sa la dau bani ca si tata ma framanta ca stiu ca nu are. ea nu munceste, nu are nici-un venit legal sau ilegal sta la mila rudelor, avand an vedere faptul ca frati ei nu muncesc legal , ci cu ziua an constructi. nu au casa lor ci de la icral o casa din pamant cu parmaluc ff veche fara conditi,eu am casa pe numele meu, muncesc legal, nu am cazier, nu beau sau ceva de ganul acesta,pot demonstra totul cu martori,frati ei au facut puscarie pt complicitate la omor ceva de genu,am martori si anregistrari telefonice cu copii find la ea si a-mi spune tati vreau la tine ca mami ne bate , mai am anregistrat cand copii a-mi spune ca sunt anchisi an casa si sa vin s-ai iau ca ei vor la tati ca eu nui bat asta spun copii, se iau ca probe an instanta aceste lucruri ,adica anregistrari telefonice?va rog sa0mi spuneti ce trebuie sa andeplinesc sau sa m si sa dovedesc pt a obtine copii prin ordonanta prezidentiala. se face ancheta sociala iar ea a spus ca sta la un frate care are cobditi la bloc, dar apartamentul nu este al lui este a lui soacrasa,a spus ca sta acolo doar cand se face ancheta socoiala , ce trebuie sa demonstreze ea si sa aiba ca sa obtina copii, sau eu la fel. ea a mai lasat o fata dintr-o alta relatie an varsta de 14 ani cand m-a luat pe mine, m-a ales pe mine nu pe ficasa asta la anceput pana sa fac copii cu ea, se tine coont de asta an instanta? ast rasp si va multumesc respectuos pt raspuns
La proces instanta va aprecia.
Se audiază martori.

E bine sa faceți cum v-am spus ca sa nu riscati sa pierdeți tot...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme de familie - copii batuti Gheorghe Costache Gheorghe Costache buna ziu.sotia a plecat cu copii de acasa cand eram la serviviu, fara cearta pur si simplu, copii avand varsta de 3-5 ani, vorbind cu copii la telefon find la ... (vezi toată discuția)
Locuinta minorilor- cerere pe ordonanta presedintiala Gheorghe Costache Gheorghe Costache salut,mi-a plecat sotia cu ambii copii an varsta de respectiv 3-4 ani fara acordul meu.am facut sesizare la politie, ea nu vrea sa ma lase sa-mi vad copii, ma ... (vezi toată discuția)
Parasire de domniciliu si divort eci_andra eci_andra As vreau sa stiu an data de 8/9 04 2014 am fost de servici si dimineata cand am venit acasa am gasit un biletel pe masa lasat de sotia mea terog nu te supara ... (vezi toată discuția)