avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Parasire de domniciliu si divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Parasire de domniciliu si divort

As vreau sa stiu an data de 8/9 04 2014 am fost de servici si dimineata cand am venit acasa am gasit un biletel pe masa lasat de sotia mea terog nu te supara am plecat cu copii. 4 zile nu am stiut nimic de ia si de cpoii avut telef anchis cand ma sunat am antrebat undei si mi a respuns cai la rude si mai sta acolo dar ma mintit a anchis iar telef dupa 5 zile am reusit sa vorbesc cu ia si mi a zis sa nu mai sun si nici nu vine acasa a fost deja la alt barbat de cand au plecat as vreau sa stiu daca copii au 10ani si resp 8 ani cum pot sa iau an studia mea . copilu de 8 ani are probleme de sanatate inima gradu grav iar ia au fost angajat ca asistent personal ce pot sa fac an cazu esta sa iau copii de la ia
Cel mai recent răspuns: mirebire , utilizator 10:59, 28 Aprilie 2014
Buna seara! singura modalitatea prin care puteti ca minorilor sa le fie stabilit domiciliul la dvs., este sa intentati o actiune de divort.
Dat fiind ca mama este asistent personal al copilului nu vad sanse prea mari sa obtineti locuinta copilului la dvs. Cine ar fi atunci asistent personal al copilului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copil costel111111 costel111111 buna seara ,acum o zi persoana cu care am un copil(nu suntem casatoriti)a decis sa pleci cu copilu fara acordul meu (eu eram la servici)am ancercat toate ... (vezi toată discuția)
Salut, sotia a plecat cu tot cu copii, ce solutii am? Gheorghe Costache Gheorghe Costache an ultimul timp au aparut certuri dese cu sotia,eram la serviciu si ia a plecat fara acordul meu cu 2 copii minori an varsta de 3-4 ani, pana sa plece fara ... (vezi toată discuția)
Divort si partaj caldararucathy caldararucathy buna ziua ma numesc caty sunt casatorita de 8 ani si avem ampreuna un baietel de 7 ani. daca divortez as vrea sa mi se ancrediteze copilu, dar eu as pleca la ... (vezi toată discuția)