avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Probleme de familie - copii batuti
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Probleme de familie - copii batuti

buna ziu.sotia a plecat cu copii de acasa cand eram la serviviu, fara cearta pur si simplu, copii avand varsta de 3-5 ani, vorbind cu copii la telefon find la ea , copiii plangeau si spunea ca ai bate pesta maini, an cap, pe spate si ca ei vor acasa,copii se plangeau si spunea ca pe cel mic a-l bate culingura de lemn si ca a-i tine anchisi an casa plangeau ambii copii,. am anregistrat toate convorbirile telefonica , daca ma duc la parchet cu anregistrarile si cu martori ca ea si acasa batea copiice se poate antampla?va rog sa-mi spuneti ca sunt un tata disperat deoarece copii mei find la ea sunt batuti. aceste este si motivul de care noi ne-am despartit, va rog spunetimi ce sa fac mai repede pt a lua copii de la ea?
va multumesc
Dacă a agresat grav minorii puteți depune plângere penala.
Nu exista infractiunea de parasire de domiciliu, puteti depune plangere penala pentru loviri sau alte violente(193c.p.) si rele tratamente aplicate minorului(197 c.p.)
Domnule Chioru, sunteți avocat...că nu pare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salut, sotia a plecat cu tot cu copii, ce solutii am? Gheorghe Costache Gheorghe Costache an ultimul timp au aparut certuri dese cu sotia,eram la serviciu si ia a plecat fara acordul meu cu 2 copii minori an varsta de 3-4 ani, pana sa plece fara ... (vezi toată discuția)
Ce putem face in acest caz? dianaenache87 dianaenache87 Buan dimineata!Am si eu o problema delicata!!Sotul meu impreuna cu un prieten au fost luati de politia comunitara...La sectia de politie au fost arestati cu ... (vezi toată discuția)
Ajutor! andreea121 andreea121 Buna ziua, Ma numesc Andreea.Din copilarie am probleme cu tatal meu in sensul ca ma agreseaza si este foarte violent fara nici un motiv.Acelasi tratament ii ... (vezi toată discuția)