buna ziu.sotia a plecat cu copii de acasa cand eram la serviviu, fara cearta pur si simplu, copii avand varsta de 3-5 ani, vorbind cu copii la telefon find la ea , copiii plangeau si spunea ca ai bate pesta maini, an cap, pe spate si ca ei vor acasa,copii se plangeau si spunea ca pe cel mic a-l bate culingura de lemn si ca a-i tine anchisi an casa plangeau ambii copii,. am anregistrat toate convorbirile telefonica , daca ma duc la parchet cu anregistrarile si cu martori ca ea si acasa batea copiice se poate antampla?va rog sa-mi spuneti ca sunt un tata disperat deoarece copii mei find la ea sunt batuti. aceste este si motivul de care noi ne-am despartit, va rog spunetimi ce sa fac mai repede pt a lua copii de la ea?
va multumesc
Nu exista infractiunea de parasire de domiciliu, puteti depune plangere penala pentru loviri sau alte violente(193c.p.) si rele tratamente aplicate minorului(197 c.p.)
Ajutor!
andreea121
Buna ziua,
Ma numesc Andreea.Din copilarie am probleme cu tatal meu in sensul ca ma agreseaza si este foarte violent fara nici un motiv.Acelasi tratament ii ... (vezi toată discuția)