avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna

Buna ziua as avea si eu o antrebare.
Am un copil care an certificat nu este trecut tatal
Cum as putea sa trec copilul pe numele tatalui.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:07, 14 Iunie 2019
Trebuie să vă adresați instanței de judecată cu o actiune pentru stabilirea paternitatii. Eventual solicitați si sa se ia masuri si cu privire la stabilirea domiciliului copilului, modalitatea de exercitare a autorității părintești, pensie de întreținere, program de vizita etc.
Contactați un avocat de pe forum sa va ajute pentru ca este dificil daca nu aveți cunostinte juridice.
De curand mam casatorit cu tatal copilului si as vrea sa trec si copilul pe numele tatalui.
Daca copilul nu are tata...domnul, actualul sot, poate face demersurile pentru al infia...
Gasiti detalii mai jos...sau poate va ajuta un avocat cu procedura...
www.avocatnet.ro/articol_433...
Ultima modificare: Vineri, 14 Iunie 2019
Ionut.ion, utilizator
Of, nu trebuie nici infiat si nici apelat la instanta pt stabilirea paternitatii. Mergeti cu tatal la starea civila si da acolo declaratie pt al recunoaste si stabiliti acolo ce nume sa poarte copilul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoaștere copil buna ziua.as dorii sa va întreb si eu ceva. ... Ioana04 Ioana04 Recunoaștere copil Buna ziua.As dorii sa va întreb si eu ceva. Am o fetita de 2 ani si 7 luni,care este trecută doar pe numele meu.In certificatul ei,la ... (vezi toată discuția)
O amică a fost părăsită de partener după ce a aflat e însărcinată. poate să ceară pensie de întreținere? Xm3n Xm3n O amica a fost parasita de partener dupa ce el a aflat e insarcinata.poate ea sa ceara pensie alimentara? (vezi toată discuția)
Buna ziua! am divorțat la notar în luna 7 de sarcină și am ... AnaMariaNeacsu AnaMariaNeacsu Buna ziua! Am divorțat la notar în luna 7 de sarcină și am revenit la numele dinainte ( fostul soț este tatăl biologic al copilului). M-am interesat la ... (vezi toată discuția)