avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sunt angajata cu contract pe determinat, am aflat de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sunt angajata cu contract pe determinat, am aflat de curand ca ...

Sunt angajata cu contract pe determinat, am aflat de curand ca sunt însărcinată, este posibil ca angajatorul sa nu mi mai prelungeasca contractul?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:00, 12 Martie 2025
Desigur . Contractul inceteaza de drept la data pana la care a fost incheiat , starea dvs. nu obliga angajatorul sa-l prelungeasca .
Ultima modificare: Miercuri, 12 Martie 2025
CHKa, utilizator
Da, este posibil sa nu vi-l prelungeasca ..cand se termina durata pentru care a fost incheiat si care ar fi data nasterii copilului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cm determinat la gravide JR_23 JR_23 Buna ziua, Tocmai ce am aflat de sarcina,iar CM este determinat(prelungire a 2-a oara) pana in iunie 2012.Data nasterii ar fi in mai 2012. Ce drepturi am? ... (vezi toată discuția)
Lehuzia si contractul de munca pe o perioada determinata scumpilake scumpilake Am tot analizat codul muncii, dar cred ca doar un expert ma poate lamuri, am fost angajata la o companie cu un contract pe o periada determinata de trei ori. ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal - contract de munca pe perioada determinata adela_trandafir adela_trandafir Buna ziua, sunt insarcinata in 30 de saptamani si voi naste la sfarsitul lunii iulie 2012. La actualul angajator am CIM incheiat pe perioada detrminata de 6 ... (vezi toată discuția)