avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pe scurt parintii mei divortati de cand eram copil, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pe scurt parintii mei divortati de cand eram copil, mama recasatorita.Sotul ...

Pe scurt parintii mei divortati de cand eram copil, mama recasatorita.Sotul ei a facut un credit in care mama a fost codebitor si parintii ei adica bunicii mei giranti.Eu eram minor pe atunci, la 18 ani am cumparat cu bani cash apartamentul bunicilor pe care ulterior l am vandut si m am mutat in alt oras unde mi am luat apartament.Mama a murit, iar bunicii au ramas de plata fiind giranti.A murit si bunicul si a ramas doar bunica, daca moare si ea am eu legatura sa platesc? De mostenit nu am ce sa mostenesc, mama nu a avut nimic niciodata(a murit acum 12 ani) iar de la bunici la fel, nu au nimic pe numele lor sa imi lase mie. Se mostenesc datoriile girantilor?
Ultima modificare: Miercuri, 12 Martie 2025
DavidutuVans, utilizator

Alte discuții în legătură

Drept la moștenire ContSters433789 ContSters433789 Bună ziua . Am 18 ani și o soră mai mare . În prezent locuim cu părinții și bunica din partea tatălui în casa bunicii care a fost donata de bunica, ... (vezi toată discuția)
Mostenire casa minor pe timpul lui ceausescu amalyca amalyca Buna ziua, Am o problema si in special o nelamurire. In anul 1987, tatal meu a decedat, eu avand atunci 12 ani. Tatal era divortat de mama mea de la varsta ... (vezi toată discuția)
Succesiune? AlexMath AlexMath Buna ziua. Doresc sa pun o intrebare pentru a sti daca este cazul sa vorbesc cu un avocat sau nu. Problema este in felul urmator: Bunicii din partea mamei ... (vezi toată discuția)