avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună seara! Colegiul Universitar Tehnic absolvit ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună seara! Colegiul Universitar Tehnic absolvit între anii ...

Bună seara! Colegiul Universitar Tehnic absolvit între anii 1993-1996 (studii de scurtă durată), calificarea subinginer cu diploma de absolvire se poate considera vechime în muncă după cei 35 de ani cotizati integral?

Alte discuții în legătură

Vechime munca - colegiul de administratie si secretariat - iulia trof iulia trof Buna ziua, am absolvit Colegiul de Administratie si Secretariat din cadrul Universitatii Bucuresti in 1996, cursuri de zi pe perioada 1993-1996. cu diploma de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! Între anii 1993-1996 am absolvit colegiul universitar ... IoanaFlorin IoanaFlorin Bună ziua! Între anii 1993-1996 am absolvit Colegiul Universitar Tehnic, profil Electronică, cu diploma de licență. În această perioadă nu am lucrat. ... (vezi toată discuția)
Recunoastere/echivalare invatamant scurta durata (colegii universitare) ContSters199599 ContSters199599 Buna ziua, As avea nevoie de cateva clarificari din punctul de vedere al ocuparii unui post prevazut cu studii superioare, mai exact la cerinte apare ... (vezi toată discuția)