avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună, am 29 ani după un CCC nu am mai lucrat. Exista ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună, am 29 ani după un CCC nu am mai lucrat. Exista posibilitatea ...

Bună, am 29 ani după un CCC nu am mai lucrat. Exista posibilitatea ca dacă ma angajez, angajatorul sa beneficieze de subvenția de la stat deoarece am sub 30 ani? Multumesc

Alte discuții în legătură

Angajare persoana varstnica fara loc de munca DragosCojocariu DragosCojocariu Buna ziua, As dori sa angajez o ruda care n-a mai lucrat de 30 de ani. Nu as vrea sa se inteleaga gresit, chiar o sa lucreze aceasta persoana, dar as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Indemnizație creștere copil Lavynia_26 Lavynia_26 Bună ziua, Cum pot proceda sa beneficiez de indemnizație dacă în momentul de fata nu mai lucrez? Menționez ca am lucrat 15 ani fără intrerupere pana ... (vezi toată discuția)
Concediul crestere copil daca am muncit in anglia Miruk Miruk Buna ziua, De patru ani si jumatate muncesc in Anglia cu contract de munca. Sunt insarcinata in primul trimestru, data nasterii, 16 sept 2019. Din mai multe ... (vezi toată discuția)