avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1098 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare persoana varstnica fara loc de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare persoana varstnica fara loc de munca

Buna ziua,
As dori sa angajez o ruda care n-a mai lucrat de 30 de ani. Nu as vrea sa se inteleaga gresit, chiar o sa lucreze aceasta persoana, dar as vrea sa stiu daca beneficiez de vreo subventie. Am inteles ca exista stimulente pentru angajarea somerilor, dar in cazul de fata, persoana respectiva nu este inregistrata ca si somer, nici nu primeste vreun fel de ajutor social.
Pot sa beneficiez in acest caz de vreun stimulent? Sau ce trebuie sa faca persoana respectiva ca sa se incadreze legal intr-o categorie care primeste subventie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:59, 4 Ianuarie 2020
Avantaje oferite de stat pentru angajatori sau angajati:
[ link extern ] /
Incadrarea in munca a somerilor de peste 45 ani
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subventie pentru angajare persoana peste 45 ani adria05 adria05 Am vazut ca statul acorda subventii pe firmele care angajeaza persoane peste 45 ani.Intrebarea mea este aceste persoane trebuie sa fie in somaj sau este ... (vezi toată discuția)
Retributie conform legii ajfom TUDOR HOARA TUDOR HOARA Cat primeste un angajat prin conventie ,respectiv peste 45 ani pe perioada acesteia conform legii AJFOM? Multumesc . (vezi toată discuția)
Angajare din somaj Perota Perota M am angajat din somaj cu cm perioada nedeterminata la 1 aprilie 2018 si am primit o alta oferta de angajare de la o alta firma care m ar avantaja mai mult..As ... (vezi toată discuția)