avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună seara! Eu am pensie militară și sunt personal ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună seara! Eu am pensie militară și sunt personal contractual. ...

Bună seara!
Eu am pensie militară și sunt personal contractual. Mă afectează această ordonanța?Sunt pensionar din anul 2021 și lucrez din 2023.Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 12 Martie 2025
The lord, utilizator

Alte discuții în legătură

Pensie și salariu Radamante Radamante Legea asumată de către guvern prevede că: 1.-(4) Prin excepție de la prevederile prezentului articol, personalul din sistemul de învățământ ... (vezi toată discuția)
Cumul pensie de serviciu pentru limită de vârstă(fost cadru militar,cu salariu la o instituție bugetară Podarug Podarug Vă salut.Sunt pensionar militar,beneficiez de pensie de serviciu pentru limită de vârstă și în prezent sunt încadrat pe o funcție intr-o instituție ... (vezi toată discuția)
Curtea supremă a decis: pensionarii nu mai pot lucra în sistemul ... oanaportar oanaportar Curtea Supremă a decis: pensionarii nu mai pot lucra în sistemul public cumulând pensia cu salariul .... Bună ziua ! Vă rugăm frumos să ne ajutați ... (vezi toată discuția)