avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... se poate rezolva pe cale amiabila?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

se poate rezolva pe cale amiabila?

daca s'a adus un prejudiciu destul de mare firme si cele doua parti,angajatul si societatea acazut de acord sa se rezolve p cale amiabila,in fata unui executor judecatoresc si a avocatilor de ambele parti,prejudiciul fiind pus sub forma unui contract de imprumut de catre societate ptr angajat,societatea mai poate actiona in instanta prin plangere penala intentata asupra angajatului?
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 16:53, 11 Februarie 2010
Daca sunt si avocati acolo eu zic ca se va rezolva problema.
Doar sa aveti si dvs. unul...
nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate acuza fapta si ce circumstante sunt?agravante sau nu? benedict29 benedict29 in mare,,,,o persoana a fost angajata la o anumita firma p functia prevazuta n contract ,secretar....dar ea avea aprobarea patronuli de a face si alte ... (vezi toată discuția)
Cearta intre asociati adutzza adutzza Buna ziua , acum cateva luni am infiintat cu inca o persoana o soc com , toate bune si frumoase pana acum, cand , asociatul meu s-a gandit sa preia cu forta ... (vezi toată discuția)
Asigurare auto obligatorie fratie fratie Pe scurt : -Am lovit usor o masina in spate , care a oprit la o trecere de pietoni Impreuna cu pagubitul am fost la politie , declaratii , poze , ... (vezi toată discuția)