avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara! Am o anexă in curtea casei, construita de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara! Am o anexă in curtea casei, construita de aproximativ ...

Buna seara!
Am o anexă in curtea casei, construita de aproximativ 50 de ani din cate am înțeles de la fostul proprietar, care este lipita de zidul vecinei. Acum am dorit să renovam încăperea, pentru a putea deschide in acea cameră o mica frizerie. Am compartimentat și o baie in interior ( spre peretele vecinei). Aceasta spune că nu este de acord și că vrea să stricam ce am făcut. Cum as putea rezolva? Daca este construita deja anexa, nu pot sa renovez și să îi aduc îmbunătățiri? Care ar fi legea din punctul asta de vedere? Anexa este intabulata și apare în CF ca fiind construcție anexa, cu acte.

Alte discuții în legătură

Constructie in curtea vecinilor pe gardul meu maitzen maitzen Buna ziua, am cumparat recent o casa in localitatea Oradea, cand am cumparat casa, vecinii de langa aveau deja construita o anexa la casa in care si-au ... (vezi toată discuția)
O constructie improvizata la vecini imi deterioreaza peretele casei. CristinaCIC CristinaCIC Buna ziua In spatele casei mele, vecinii au o baraca veche, lipita de peretele casei mele. In urma zapezilor si a ploilor peretele casei mele este ud, ca si ... (vezi toată discuția)
Am un vecin care şi-a ridicat cu câţiva ani în urmă o încăpere ... atentu atentu Am un vecin care şi-a ridicat cu câţiva ani în urmă o încăpere cu destinaţie de bucătărie de vară în spatele casei mele, lipită de peretele casei ... (vezi toată discuția)